HomeWebshopInfo

Algemene voorwaarden

1. Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van de webshop van D & A.

2. Prijzen

Alle prijzen op de webshop zijn incl. BTW

3. Proefdruk

Er wordt steeds een proefdruk gemaakt op het originele kaartje. U kan dan uw wijzigingen doorgeven per e-mail. Na aanpassing van de wijzigingen wordt er nogmaals een proefdruk gemaakt via computer die dan via pdf per e-mail wordt verstuurd.

4. Levering

U kan uw bestelling zelf afhalen in onze winkel of laten leveren door Bpost. Vanaf het moment dat de zending is aangeleverd aan Bpost, kunnen wij hierop geen invloed meer uitoefenen. D & A kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor leveringen die niet op het verwachte tijdstip plaatsvinden.

D & A verwittigt de klant op het moment van de levering. De koper verbindt zich er toe D & A te verwittigen indien de bestelling binnen de 5 kalenderdagen niet werd aangeboden door Bpost.

De koper verbindt zich er toe de inhoud van de bestelling te controleren bij levering en dient D & A binnen de 2 kalenderdagen te verwittigen indien het pakket beschadigd werd afgeleverd of indien bepaalde delen ontbreken. Ingeval van beschadiging stuurt de koper duidelijke foto's van het beschadigde pakket naar dena2@skynet.be

5. Betaling

Het bedrag dient vooraf te worden voldaan. U ontvangt een factuur per e-mail, zodat u het bedrag kan storten op onze bankrekening.

6. Gegevensbeheer

Indien de koper een bestelling plaatst op de webshop, dan worden de nodige gegevens opgenomen in het klantenbestand van D & A om de bestelling correct te kunnen verwerken. D & A zal uw gegevens niet verstrekken aan derden.


Alle prijzen zijn Inclusief 21% BTW - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be